Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Kapriol derékszög 300 mm
Kapriol derékszög 300 mm
2 850 Ft / db

Kapriol derékszög 300 mm

Kapriol derékszög

Bármi is az aktuális terv, valamit éppen felújítanánk vagy építenénk, egészen biztosan szükségünk lesz precíz mérőeszközökre a munkához. A Kapriol derékszög kiváló minőségű, megbízható eszköz, amely temperált acélból készült, s rendkívül ellenállónak bizonyul. Pontosan ez teszi alkalmassá arra, hogy olyan körülmények között dolgozhassunk vele, mint amilyenek akár a komolyabb felújítások vagy építkezések során fordulnak elő.

Raktáron :  4 db
2 850 Ft / db
Részletek

Szerszámok a kínálatunkban

Bármit is szeretnénk kivitelezni, két dologra egészen biztos, hogy szükségünk lesz. Egyrészt megfelelő alapanyagokra, másrészt pedig megbízható munkaeszközökre, szerszámokra. Annak érdekében, hogy minden nélkülözhetetlen terméket gyorsan és kedvező áron, kiváló ár-érték arány mellett tudjon beszerezni, webáruházunkban gondos odafigyeléssel válogattuk össze mindkét terméktípus darabjait.

Ennek köszönhetően, akár építkezik, akár felújításba kezd, nálunk pillanatok alatt megrendelheti bármelyik feladathoz a szükséges dolgokat. Intézze a beszerzést egyszerűen, és vásároljon be Ön is egy helyről minden elengedhetetlen elemet!

A Kapriol derékszög jellemzői

Kiváló minőségű eszközök nélkül egész egyszerűen lehetetlen boldogulni. Spórolni ezeken nem érdemes, hiszen ha sokszor vesszük meg az adott terméket olcsón, végül ugyanott vagy rosszabb helyzetben találhatjuk magunkat, mintha azonnal a magasabb árú, ám megbízható eszköz beszerzéséről gondoskodtunk volna. 

Ez a derékszög ellenálló és nem deformálható alumínium markolattal, valamint temperált acél felhasználásával készült. A dupla vonalzó és a 30 cm-es hosszúság tökéletes mérőeszközzé teszi a kivitelezés során. Válassza Ön is ezt a megbízható Kapriol derékszöget!



– Dupla vonalzó temperált acélból
– Ellenálló és nem deformálható alumínium markolat
– 30 cm hosszúság
                           
Az akciós árak visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényesek!!!

Az aktuális raktárkészletről és egyéb akcióinkról érdeklődjön a 06-70/525-3623-as telefonszámon.

Adatok
Brand
Kapriol
Cikkszám
24453
Tömeg
160 g/db