Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

CW 100 függőleges tartóprofil
CW 100 függőleges tartóprofil
2 400 Ft / szál 
2 250 Ft / szál
6

CW 100 függőleges tartóprofil

CW 100 válaszfal profil

Termékoldalunkon közelebbről megismerhető és természetesen megrendelhető a CW 100 válaszfal profil. Ez a függőlegesen alkalmazandó elem nélkülözhetetlen, amennyiben gipszkarton lapokból szeretnénk megvalósítani elképzeléseinket, legyen az akár falszerkezet, előtétfal vagy takarás. UW profilba állított tartószerkezethez alkalmazandó.


3,00 fm/szál

Raktáron :  88 szál
2 400 Ft / szál 
2 250 Ft / szál
Kedvezmény 6
Megtakarítás 150 Ft
Részletek

Miért pont a gipszkarton?

Ez az egyik legkedveltebb építési alapanyag, nem véletlenül. Nagyon jó tulajdonságokkal rendelkezik, még abban is részt vesz, hogy kedvezőbb páratartalmat alakítsunk ki az otthonunkban. Alapvetően azonban nem emiatt szokták választani, hanem azért, mert egy kedvező árú, könnyen megmunkálható anyag, amely alkalmas arra, hogy sokféleképpen hasznosítsuk.

Nagyon sok dolgot elkészíthetünk belőle, kezdve a válaszfaltól és az álmennyezettől az előtétfalakon és esztétikus burkolásokon át a polcrendszerekig vagy térelválasztókig. A gipszkarton lapokból egyszerűen építhetünk meg különféle szerkezeteket, amelyeket könnyen stabilizálhatunk a megfelelő rögzítőelemek, valamint a gipszkarton profilok alkalmazásával.

CW 100 válaszfal profil

Amikor tehát gipszkarton lapokkal dolgozunk, meg kell terveznünk a felépítmény kialakítását, fontos szerepet szánva a rögzítés feladatának. A tökéletes kivitelezés érdekében szükségünk lesz a gipszkarton profilokra is, amilyen ez a CW 100-as válaszfal függőleges tartóprofil is.

A profil szélessége 100 mm, hosszúsága pedig 3,00 fm/szál. Kötegenként 12 szálat tartalmaz. 0,6 mm-es falvastagság esetén tökéletesen megfelel.

Nézze meg teljes kínálatunkat, és szerezzen be minden alapanyagot, kiegészítő terméket és eszközt, amelyekre szüksége lehet a gipszkartonnal történő munkavégzés során.


Felhasználási terület: 
Gipszkarton lapokkal borított szerelt gipszkarton falszerkezetek, előtétfalak, takarások UW profilba állított tartószerkezete.

Profil szélessége: 100 mm
Falvastagság: 0,6 mm
Hossz: 3,00 fm/szál
Kiszerelés: 12 szál/köteg

A megadott árak 1 szálra (3,00 fm) vonatkoznak.
​Gyári szállítás esetén, csak egész köteg rendelhető!

Futárszolgálattal nem szállítható!

Adatok
Brand
Masterplast
Cikkszám
0792-10030012
Tömeg
2,433 kg/szál
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek