Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

CD-60 álmennyezeti profil
CD-60 álmennyezeti profil
2 100 Ft / szál 
1 800 Ft / szál
14

CD-60 álmennyezeti profil

CD 60 álmennyezeti tartóprofil

A CD 60 álmennyezeti tartóprofil alkalmas gipszkartonból készült álmennyezetek, valamint előtétfalak és tetőtér-beépítések tartószerkezetének kialakításához. A gipszkarton méltán az egyik legkedveltebb építési alapanyag az ilyen jellegű feladatok kivitelezése során, aminek okát többek között abban találhatjuk, hogy egyszerű és gyors munkát tesz lehetővé, miközben igen kedvező ár-érték arány is jellemzi.

Raktáron
Méret :
2 100 Ft / szál 
1 800 Ft / szál
Kedvezmény 14
Megtakarítás 300 Ft
Részletek

A gipszkarton rendszerek jelentősége

Mivel a kedvező áron beszerezhető gipszkartonnal valóban könnyedén és igen sokféle elképzelés megvalósítható, ezért abszolút érthető népszerűsége. Emellett többféle környezetben is alkalmazhatjuk, akár impregnált és tűzgátló változat mellett is dönthetünk, az igényeink és az elvárások függvényében. Ráadásként pedig különösebb szakértelem nélkül is boldogulhatunk ezzel az anyaggal, ami még az épület levegőjének páratartalmát is kedvezően befolyásolja.

Ahhoz, hogy megfelelően valósíthassuk meg elképzeléseinket, nem feledkezhetünk meg a gipszkarton profilokról, hiszen ezek révén lesz gördülékeny a munka, valamint tökéletes a végeredmény. Az álmennyezeti tartóprofilra is pontosan ezért van szükségünk.

A CD 60 álmennyezeti tartóprofil felhasználási területei és jellemzői

Ahogy a neve is mutatja, az álmennyezeti tartóprofil álmennyezetek esetében nélkülözhetetlen tartóelem. Ám emellett tetőtérbeépítéshez, valamint előtétfal kivitelezéséhez is szükséges. A tartószerkezet fontos eleme, amely révén stabil építményt hozhatunk létre.


Nézze meg teljes kínálatunkat, és szerezzen be mindent egy helyen!


Felhasználási terület:
 szerelt gipszkarton álmennyezetek, tetőtérbeépítések, előtétfalak tartószerkezete
Profil mérete: 27 mm × 60 mm × 27 mm

Hossza: 3,00 fm/szál; 4,00 fm/szál

A megadott árak 1 szálra (3,00 vagy 4,00 fm) vonatkoznak.

Futárszolgálattal nem szállítható!

Adatok
Méret
3,00 fm
Brand
Masterplast
Cikkszám
0795-C3016016
Tömeg
1,75 kg/szál
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek