Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Baumit PremiumFuga 5 kg/v. Manhattan
Baumit PremiumFuga 5 kg/v. Manhattan
3 500 Ft / vödör

Baumit PremiumFuga 5 kg/v. Manhattan

Baumit PremiumFuga 5 kg/v. Manhattan
Baumit PremiumFuga 5 kg/v. Manhattan

Baumit PremiumFuga

A Baumit PremiumFuga egy remek fugázóanyag, amely több pozitív tulajdonságot is egyesít magában, hiszen egyszerre rugalmas, miközben taszítja a vizet és a szennyeződéseket is.

Raktáron :  3 vödör
3 500 Ft / vödör
Részletek

A burkolat esztétikus kivitelezésének záloga

A különböző burkolatragasztók és kiegészítők legalább olyan fontosak egy esztétikus és hosszú élettartamú, új burkolat kialakításához, mint maguk a burkoláshoz alkalmazott lapok, legyenek azok akár csempék, mázas kerámiák vagy más típusú anyagok. Egy dekoratív fürdőszoba vagy konyha látványát is el tudja rontani, ha a ragasztás nem tökéletes, vagy ha a fugák idő előtt elszíneződnek, elkoszolódnak. Ugyanígy komoly problémákat okoz az is, ha a nedvesség a burkolóanyag alá tud hatolni. Ezeket a jelenségeket elkerülheti, ha a Baumit PremiumFuga termékünket választja.

A Baumit PremiumFuga jellemzői

Ez a fantasztikus fugázóanyag képes nagyon hosszú ideig megőrizni eredeti állapotát, ezért a kiválasztott hidegburkolat szépségét is sokáig élvezheti. Mivel rugalmas, továbbá víz- és szennyeződéstaszító tulajdonságok is jellemzik, ezért érdemes emellett a termék mellett voksolnia, ha az időtállóság és a magas minőség ugyanannyira fontos Önnek, mint a kiváló ár-érték arány.

Mivel a burkolatok, csempék és kerámiák nagyon változatosak, ezért érthető az igény, ha a fugát is ezekhez szeretné igazítani. Ennek ezt a fugázóanyagot választva nem lesz semmi akadálya, hiszen 24 különböző szín közül választhatja ki a legtökéletesebbet. Annak érdekében, hogy a döntés még könnyebb legyen, négy különböző csoportba sorolva válogathat az árnyalatok közül, amelyek a természetes, a vintage, a romantikus és a modern fantázianeveket kapták.

A termék kiszerelését tekintve vödrönként 5 kg fugázóanyagot tartalmaz.

Adatok
Brand
Baumit
Cikkszám
961401-003
Tömeg
5 kg/vödör