Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Grafitos EPS polisztirol hőszigetelő alaprendszer vakolat nélkül

Grafitos EPS polisztirol hőszigetelő alaprendszer vakolat nélkül

Ebben a kategóriában a grafitos EPS polisztirol hőszigetelő alaprendszerek találhatóak, vakolat nélkül. A grafitos EPS polisztirol szigetelőanyag kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, miközben a gyártás során megvalósuló grafitos dúsításnak köszönhetően jóval vékonyabb rétegben is képes biztosítani ugyanazt a hatékonyságot, amire a hagyományos polisztirol szigetelés képes.

Amennyiben kiváló ár-érték arányú szigetelőanyagot keres, akkor ezen az oldalon megtalálja, ráadásul komplett rendszerben. Nézze meg kínálatunkat!



Miért érdemes a grafitos polisztirolt választani?

A hőszigetelés elsőrangú helyet foglal el napjainkban a felújítási és kivitelezési feladatok között. Egyrészt az új építésű ingatlanok esetében eleve szigorú előírások vannak az épület energetikai szintjét, illetve tulajdonságait illetően, másrészt a fékevesztett, zabolátlanul elszabaduló energiaárak is arra ösztönzik a tulajdonosokat, hogy meglévő házaik is korszerű szigetelést kapjanak. Emellett a környezetvédelmi szempontok is arra sarkallják az embereket, hogy minél energiatakarékosabban éljék mindennapjaikat.

A szakszerű és modern homlokzati hőszigetelő rendszerek kivitelezésével az épület képes megfelelni napjaink igényeinek, valamint kihívásainak is, ami például a nyári kánikulára is vonatkozik. Hiszen nemcsak a hideg időszakban jelentkező fűtéssel kapcsolatos költségeink csökkenthetők radikálisan ezen a módon, hanem a kánikulában is jobban megőrzi a szigetelésnek köszönhetően az épület a belső tér kellemes hőmérsékletét, így a légkondicionáló berendezések és ventilátorok is alacsonyabb fokozaton, továbbá kevesebbet fognak működni. Ennek pedig egyenes következménye a korábbiakhoz képest alacsonyabb villanyszámla.

Hőszigetelésre alkalmas anyag természetesen sokféle létezik, s mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Hogy segítsünk a döntésben, részletes leírásokat olvashat róluk oldalainkon. A grafitos polisztirol előnye, hogy kedvező áron érhető el, így a bekerülési költségek mérsékelhetők. Szerencsére ez nem mutatkozik meg a hatékonyságban, hiszen ez az alapanyag kiemelkedően jó hőszigetelő hatékonysággal rendelkezik. Tartósságát tekintve a grafitos polisztirol is úgyszólván örök életű, amennyiben szakszerűen és kompatibilis anyagok felhasználása mellett történik a szigetelés kivitelezése.

Miért nem választja a grafitos polisztirolt mindenki?

Az előnyök mellett hátrányok is vannak, mint minden szigetelőanyag esetében. A grafitos polisztirol nem alkalmas nedves falazatú, például vályogból készült épületek szigetelésére, mivel ehhez jobb páradiffúziós tulajdonságú szigetelésre van szükség. Ilyen körülmények közé a kőzetgyapot, vagy pedig a "lélegző EPS" szigetelést, azaz open rendszert javasoljuk.
Amennyiben ezekre szeretne ajánlatot kérni, kérjük e-mailben a szigeteloanyag@jozankft.hu címre küldje el megkeresését.

Mit kínál a grafitos EPS polisztirol hőszigetelő alaprendszer vakolat nélkül?

A szakszerű kivitelezés érdekében fontos, hogy minden felhasznált alapanyag passzoljon a választott szigeteléssel. A döntés megkönnyítése érdekében, valamint a kedvező árfekvés miatt is érdemes komplett hőszigetelő rendszerben gondolkodni. Az ezen az oldalon kínált alaprendszerek nem tartalmazzák a vakolatot, így e tekintetben szabadon válogathatnak vásárlóink a vakolatok közül.

Válassza grafitos EPS polisztirol hőszigetelő alaprendszerünket, s legyen komfortosabb, energiatakarékosabb és értékesebb az Ön otthona is, egyetlen beruházás által!