Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Hungarocell (EPS) hőszigetelő alaprendszer vakolat nélkül

Hungarocell (EPS) hőszigetelő alaprendszer vakolat nélkül

Thermomaster EPS hungarocell hőszigetelő rendszerek, akár díjmentes kiszállítással elérhetőek kínálatunkban. A Hungarocell (EPS) hőszigetelő alaprendszer vakolat nélkül egy olyan opciót kínál, amelyben a szigeteléshez szükséges elemek, egymással kompatibilis módon elérhetők, ugyanakkor a vakolat választására maximálisan biztosítják a szabadságot, hiszen az ahhoz szükséges elmeket és anyagokat nem tartalmazzák.

A választás szabadsága és minőségi anyagok egyben, ezt kínáljuk ezzel az opcióval. Nézze meg kínálatunkat és válasszon igényei szerint.



A hőszigetelés jelentősége

Az ingatlanon kialakított hő- és esetenként egyben akár hangszigetelésnek alapvetően csak a pozitív tulajdonságait élvezhetjük. Habár egy komplex homlokzati hőszigetelő rendszernek nyilvánvalóan van egy bekerülési költsége, amelyet beruházásként érdemes tekinteni, az árak messze alulmúlják a pozitív hatásokat, amelyeket ezzel a fejlesztéssel nyerhetünk.

Gyakorlatilag a szigetelés kivitelezésének napjától kezdve az épület, ami a birtokunkat képezi, azonnal értékesebbé és könnyebben mobilizálhatóvá is válik az ingatlanpiacon. Emellett a kivitelezés pillanatától kezdve számíthatunk arra, hogy kisebb rezsivel kapcsolatos költségeink jelentkeznek. Ez pedig nem kizárólag a fűtési szezonra igaz, hanem a nyári időszakra is, hiszen ha az ingatlan kevésbé melegszik fel, mint ahogy azt addig tapasztaltuk, akkor a hűtéssel összefüggő kiadásaink, a kevesebb klíma, valamint ventilátor működtetésnek köszönhetően szintén kedvezőbben alakul.

Továbbá eltekinthetünk a hideg falak vagy padló okozta diszkomfortérzéstől, ahogy a pénztárcánk is vastagabbnak bizonyul majd a befektetés, valamint a nyomában keletkező kedvező változások következtében.

A kompatibilitás fontos kulcsszó

A szigeteléshez választható anyagok sokfélék. Ahogy a környezet és az adott körülmények is eltérőek, amelyekben ezeket hasznosítani szeretnénk. Az alapanyag kiválasztása mellett - melyben sokat segítenek oldalainkon elérhető kategóriaszövegeink és blogbejegyzéseink - az is fontos, hogy kizárólag olyan rendszer mellett köteleződjünk el, amelynek minden összetevője maximálisan összeillik.

Pontosan ebben a feladatban segítenek a már eleve összeállított rendszerek, amelyek révén kiaknázhatjuk a szigetelésben rejlő lehetőségeket úgy, hogy a megalkotott rendszer hosszú távon, akár az épület létéig folyamatosan működjön.

Hungarocell (EPS) hőszigetelő alaprendszer vakolat nélkül

Az általunk is kínált komplett megoldások esetében nem is kérdés az összeillőség. Hiszen kizárólag azokat az anyagokat és kellékeket válogattuk egybe ezekbe, amelyek nélkül nem elképzelhető a kivitelezés. Ugyan ez a csomag a vakolatot nem tartalmazza - noha az is egy fontos momentum -, az összes többi hozzávalóval segíti az ideális, szakszerű kivitelezést.

A csomag tartalmába tartoznak a hungarocell lapok, amelyek jelenleg a legkedvezőbb ár-érték arányt jelentik a hőszigetelő anyagok piacán. A szigetelőlapok mellett az összeállítás tartalmazza a Thermomaster FIX polisztirol ragasztót, valamint a Masternet Solid üvegszövethálót egyaránt.

Ahogy jeleztük is, ez nem egy komplett rendszer, így gondoskodni kell ezenfelül a dübelekről, a lábazati kezdősínről, az élvédőkről, a meglévő - optimális esetben modern, az energiatakarékosság szempontjainak megfelelő - nyílászáró csatlakoztatókról, valamint balkonprofilokról. Nézze meg kínálatunkat, és tájékozódjon alaposan termékeinkről!