Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Kapriol porfesték 120 g
Kapriol porfesték 120 g
1 100 Ft / db 
990 Ft / db
10

Kapriol porfesték 120 g

Kapriol porfesték 120 g

A piros és kék színben elérhető Kapriol porfesték 120 g-os kiszerelésben az építőiparban, leggyakrabban a kőművesek, de a barkácsolók által is használt kicsapó- vagy kőműveszsinórhoz használható praktikus kiegészítő. A különféle jelölések, vízszintesek és függőlegesek kitűzése, sok esetben fontos a minőségi és színvonalas munkához az építési területeken.

Raktáron :  5 db
Szín :
1 100 Ft / db 
990 Ft / db
Kedvezmény 10
Megtakarítás 110 Ft
Részletek

Szakszerű munkavégzés

Az építőipari kivitelezési munkák során az előkészítésnek nagy szerep jut, ugyanis mind a szerkezet, mind a technológia szempontjából szigorú követelmény a méretpontosság. Ebben segít a kitűzés, vagyis a tervek szerinti alappontok kijelölése, állandósítása. 

Fontos, hogy a kitűzés szakszerű és helyes, a terveknek megfelelő legyen, mivel ellenkező esetben a tervektől eltérő építés a hibás szerkezetek bontását teheti szükségessé, ami jelentősen megnövelheti az építés idejét és költségét.

Hogyan biztosítható a pontosság?

Manapság már szintezőlézerek, lézeres távolságmérők segítik a munkákat, azonban a hagyományos kicsapózsinór máig az egyik legkedveltebb kéziszerszám építési és felújítási munkálatok kivitelezése során. Otthoni felújítási és barkácsmunkák során is nagy hasznát vehetjük, megkönnyíti a munkánkat. 

A kőműveszsinór falakon, padlókon, tetőkön, mennyezeteken, különböző építési területeken használatos egyenes vonalak kijelöléséhez, valamint festéshez, precíz vonalak húzásához nyújt hatékony segítséget. Praktikus méretű, zsebben is elfér, így munka közben mindig kéznél van. Többféle tekerési móddal, valamint különböző hosszúságban kapható.

Mire való a Kapriol porfesték 120 g-os kiszerelésben?

A webáruházunkban elérhető Kapriol porfesték 120 g az építőipar egyik alapvető mérőeszközéhez, a kicsapózsinórhoz használható. Piros és kék árnyalatban kapható, hosszan tartó élénk színt biztosít a jelöléshez.


Az árak visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényesek!!!

Az aktuális raktárkészletről és egyéb akcióinkról érdeklődjön a 06-70/525-3623-as telefonszámon.

Adatok
Szín
piros
Brand
Kapriol
Cikkszám
92511
Tömeg
160 g/db
Hasonló termékek