Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

SDS-Plus fúrószár üreges téglához 8 mm
SDS-Plus fúrószár üreges téglához 8 mm
4 300 Ft / db

SDS-Plus fúrószár üreges téglához 8 mm

SDS Plus fúrószár téglához 8 mm-es

Termékoldalunkon az SDS Plus fúrószár téglához 8 mm-es kivitelben érhető el. Válassza Ön is ezt a megbízható terméket, amennyiben a homlokzati hőszigetelés rögzítését dübeles megoldással szeretné megvalósítani. Alkalmazható többféle falazat esetén, legyen az üreges tégla, gázbeton vagy pórusbeton.

Raktáron :  5 db
Méret :
4 300 Ft / db
Részletek

A hőszigetelés rögzítése

A szigetelés kivitelezése számos előnnyel jár. Energiafelhasználás szempontjából, valamint a komfort kapcsán is rengeteget nyerhetünk vele. Ennek azonban alapvető feltétele, hogy szakszerűen valósuljon meg a hőszigetelés kialakítása.

Az egyik sarkalatos kérdés nem más, mint a szigetelőlapok megfelelő rögzítése, amelyhez a szigetelést rögzítő dübelek kategóriájában számos minőségi terméket és rögzítőelemet kínálunk. Többek között a nélkülözhetetlen fúrószárakat is.

Az SDS Plus fúrószár téglához 8 mm-es változatban kiváló opció 

A homlokzatra alkalmazott hőszigetelő anyagokat általában dübelek segítségével rögzítjük. Az SDS Plus fúrószár ideális többféle falazathoz, használhatjuk üreges téglában és gázbeton, pórusbeton építményeknél egyaránt.

Fordítsunk kiemelt figyelmet a megfelelő rögzítésre, hiszen azonfelül, hogy így marad helyén a szigetelés, valamint esztétikus eredményt is így érhetünk el, a hőszigetelés a funkcióját is akkor tudja rendesen ellátni, ha pontosan illeszkednek a lapok egymáshoz, valamint a falazathoz.

 


Homlokzati hőszigetelés dűbeles rögzítéséhez,
üreges téglában és gázbeton, pórusbeton falazatokban.

KIZÁRÓLAG NORMÁL FÚRÁSSAL, ÜTVEFÚRÓ HASZNÁLAT NÉLKÜL!!!

Átmérő: 8 mm

Teljes hossz méretek: 310 mm

Munka hossz méretek: 250 mm

A feltüntetett ár 1 darabra vonatkozik!

Adatok
Méret
8x310/250 mm
Brand
Koelner
Cikkszám
60938
Tömeg
113 g/db
Hasonló termékek