Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Topex kétoldalas ragasztószalag
Topex kétoldalas ragasztószalag
5 600 Ft / tek.

Topex kétoldalas ragasztószalag

Topex kétoldalas ragasztószalag

A Topex kétoldalas ragasztószalag kiváló termék, amely kifejezetten erős rögzítőerővel rendelkezik mindkét oldalán. Alkalmas többféle feladat elvégzésére, a DIY alkotások, valamint a barkácsötletek megvalósításán felül akár felújításnál és építkezésnél is lehet feladata. Ilyen például a különféle fóliák ragasztása is.

Raktáron :  17 tek.
Méret :
5 600 Ft / tek.
Részletek

A rögzítés kiemelt jelentőséggel bír

Bármilyen építési munkálat zajlik éppen, a rögzítés alapvető fontosságú lépés a folyamatban. Nem mindegy, hogy ehhez milyen megoldást választunk, hiszen a ragasztó anyagának és tulajdonságainak kompatibilisnek kell lennie a rögzítésre kerülő termékkel. Ráadásul azt sem felejthetjük el, hogy nem minden esetben felelnek meg a ragasztók a célnak, ilyenkor más technikával kell dolgozni. A párazáró fóliák és ragasztók azonban kiválóan passzolnak egymáshoz. 

A Topex kétoldalas ragasztószalag legfontosabb tulajdonságai

Ez a ragasztószalag kifejezetten erős, s kétoldalas voltának köszönhetően két felülethez is megvalósítja a rögzítést egyszerre. Csak le kell húzni a felső papírréteget előbb az egyik, majd a másik oldalról, és máris készen vagyunk.

Alkalmazási területei nagyon sokfélék lehetnek, gyakorlatilag minden olyan helyzetben javasolt a használata, amikor fontos, illetve adott esetben elegendő, hogy ragasztószalaggal dolgozzunk, s annak mind a két oldalán ragadnia kell. Mint minden ragasztó felhasználásakor, itt is érdemes alaposan megtisztítani azt a felületet, amire ragasztani szeretnénk, mivel a maximális hatást kizárólag tiszta anyagon érhetjük el.

Nézze meg webáruházunk teljes kínálatát, és szerezzen be minden szükséges felszerelést és anyagot a felújításhoz, illetve építkezéshez!


A két oldalas ragasztószalag mindkét oldalán nagy ragasztó erővel bíró felület található, melynek oldalát lehúzható papír réteg védi.
Kiszerelések:

– 50 mm x 50 fm

Az aktuális raktárkészletről és egyéb akcióinkról érdeklődjön a 06-70/525-3623-as telefonszámon.

Adatok
Méret
50 mm
Brand
Topex
Cikkszám
602854
Tömeg
491 g/tek.
Hasonló termékek