Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Baumit Grund mélyalapozó
Baumit Grund mélyalapozó
9 700 Ft / kanna

Baumit Grund mélyalapozó

Baumit Grund mélyalapozó

Ha a feladat az alapozás megvalósítása, akkor a Baumit Grund mélyalapozó tökéletes választásnak bizonyul. Akár gipszes felületen is alkalmazhatjuk, így nem szükséges a meglévő vakolást leverni és egy cementalapúval újravakolni, helyette ennek az alapozónak a használatával létrehozhatjuk a szükséges körülményeket. A tapadásnak köszönhetően abban is biztosak lehetünk, hogy a ragasztó sem fog elválni

Raktáron
Kiszerelés :
9 700 Ft / kanna
Részletek 

Miért fontos az alapozás?

Ez a termék megfelelő döntés abban az esetben, amikor a cél egy olyan felület kialakítása, amely alkalmas arra, hogy a burkoláshoz kiválasztott anyagok számára ideális alapot hozzon létre. Mivel az alapozás után további anyagok alkalmazására kerül sor, ezért nagyon fontos, hogy azok számára alkalmas, egyenletes felszínt készítsünk, hiszen ez biztosítja a burkolat stabilitását, hogy ne mozduljanak el, ne repedjenek meg a burkoláshoz használt anyagok, legyen szó bármilyen díszítésként alkalmazott lapról vagy csempéről.

Milyen felületekre ajánlott a Baumit Grund mélyalapozó alkalmazása?

Az aljzatkiegyenlítők és alapozók kínálatában megtalálható Baumit Grund mélyalapozó egy műgyanta kötőanyaggal rendelkező, diszperziós alapanyag. Használhatjuk nedvszívó alapfelületek alapozásának kivitelezéséhez, attól függetlenül, hogy esztrichek, aljzatkiegyenlítők vagy csemperagasztók következnek utána.

Előnyös tulajdonságai közé tartozik amellett, hogy a meglévő aljzatba mélyen behatol, az is, hogy mind kültéri, mind beltéri alkalmazásra javasolt. Száradási ideje nagyjából 1 óra, de téglán, illetve Ytong-on használva 12 órás időtartammal szükséges számolni. 1 kg-os, 5 kg-os, 10 kg-os és 25 kg-os kiszerelésben is elérhető, anyagszükségletét tekintve pedig körülbelül 0,10-0,15 kg/m2-rel érdemes számolni.


Műgyanta kötőanyagú diszperziós alapozó
nedvszívó alapfelületek alapozására esztrichek,
aljzatkiegyenlítők és csemperagasztók alkalmazása előtt.
Jól behatol az aljzatba, kül- és beltérben egyaránt ajánlott.

Anyagszükséglet: ~0,10 – 0,15 kg/m2
Száradási idő betonfelületen: ~ 60 perc
       Tégla és Ytong felületen: min. 12 óra!

Kiszerelés: 1 kg/kanna; 5 kg/kanna; 10 kg/kanna; 25 kg/kanna

Az akciós árak visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényesek!!!

Az aktuális raktárkészletről és egyéb akcióinkról érdeklődjön a 06-70/525-3623-as telefonszámon.

Adatok
Kiszerelés
5 kg
Brand
Baumit
Cikkszám
255407
Tömeg
5 kg/kanna
Hasonló termékek