Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Baumit Grund mélyalapozó
Baumit Grund mélyalapozó
17 500 Ft / kanna

Baumit Grund mélyalapozó

Baumit Grund mélyalapozó

A Baumit Grund mélyalapozó tökéletes választás az aljzat kezelésére burkolás előtt. Ez az alapozó diszperziós tulajdonságú, ezért nedvszívó felületek alapozásához tökéletes választásnak bizonyul. KIválóan megfelel beltéri és kültéren történő alkalmazásra is.

Raktáron :  5 kanna
Kiszerelés :
17 500 Ft / kanna
RészletekAz aljzat alapozása és kiegyenlítése

Kínálatunkban zsákos beton, aljzatkiegyenlítő és alapozók is elérhetők, minden más nélkülözhetetlen építési alapanyaggal egyetemben, amelynek jelentősége van a burkolás előtti tökéletes alap megvalósításának szempontjából. A felület egyenessége, valamint a megfelelő előkészítés fogja meghatározni végül az elkészült burkolat tartósságát, valamint végeredményben a szépségét is. Az alapozás nagyon komoly szerepet tölt be abban, hogy hosszú időn keresztül az eredeti állapotában őrizhessük meg a frissen lerakott burkolatot.

Az aljzatkiegyenlítők mellett az egyik legfontosabb lépés az alapozás. Ehhez pedig feltétlenül szükségünk van alapozóra is.

A Baumit Grund mélyalapozó jellemzői

Ez a műgyanta kötőanyagú diszperziós mélyalapozó kiváló választás, amennyiben nedvszívó felületek alapozása a cél. Alkalmazása az aljzatkiegyenlítők és csemperagasztók használata előtt javasolt. A Baumit Grund mélyen behatol az aljzatba. Egyformán megfelel kül- és beltéri mélyalapozáshoz.


Anyagszükséglete ~0,10 – 0,15 kg/m2, kiszerelését tekintve 1, 5, 10 vagy 25 kg-mal számolhatunk kannánként. Száradási ideje attól is függ, hogy milyen felületen használtuk. Amennyiben betonról van szó, akkor nagyjából 1 órás időtartamra van szükség a száradáshoz, míg tégla és Ytong esetén jóval hosszabb, legalább 12 órás várakozásra lesz szükség.


Kiszerelés: 1 kg/kanna; 5 kg/kanna; 10 kg/kanna; 25 kg/kanna

Az árak visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényesek!!!

Az aktuális raktárkészletről és egyéb akcióinkról érdeklődjön a 06-70/525-3623-as telefonszámon.

Adatok
Kiszerelés
10 kg
Brand
Baumit
Cikkszám
255406
Tömeg
10 kg/kanna
Hasonló termékek