Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Kapriol fogas glettvas 120x280
Kapriol fogas glettvas 120x280
3 890 Ft / db

Kapriol fogas glettvas 120x280

Kapriol fogas glettvas

A Kapriol fogas glettvas kiváló színvonalú eszköz gletteléshez és vakoláshoz egyaránt. A kifejezetten magas minőségű, edzett acél penge lehetővé teszi, hogy mindig megbízhatóan rendelkezésünkre álljon a szerszám, legyen akár felújítás, akár építkezés az oka annak, hogy új és szépen kialakított falfelületek létrehozására készülünk.

Raktáron :  9 db
Méret :
3 890 Ft / db
Részletek

Válasszon minőségi szerszámokat!

Valójában nem az a kérdés, hogy csak kisebb feladat megvalósításán dolgozunk éppen vagy egy komplett új épület felhúzásán dolgozunk. Ha építési feladatot szeretnénk kivitelezni, a megbízható alapanyagok és minőségi szerszámok nélkülözhetetlennek bizonyulnak. 

Mivel minden ilyen típusú munkálat alapvetően komolyabb energia-, idő- és pénzbefektetést igényel, ezért érdemes minden szempontból már a startnál felkészülni a legjobb ár-érték arányú termékekből, s amennyiben szükséges, természetesen hozzáértő szakemberek támogatásából is. Webáruházunk az előbbihez ad meg minden olyan segítséget, amelyre Önnek szüksége lehet. Válogasson színvonalas, megbízható eszközeink közül, nem fogja megbánni, ha a gördülékeny és eredményes munkavégzés a cél.

A Kapriol fogas glettvas nagyszerű választás

Ez a kiváló minőségű szerszám a kiváló minőségű edzett acél pengének köszönhetően megbízhatóan rendelkezésre áll. Az öntött alumínium pengerögzítés, az ergonomikus kialakítású fa nyél, a speciális csúszásmentes hornyok mind azt segítik, hogy a munkához kapcsolódó extrém helyzetekben is helyt tudjon állni. Ez egy kifejezetten strapabíró szerszám, amelyet olyan fejlesztések tesznek még hatékonyabbá, mint az automatikus ultrahangos hegesztett szegecsek, amelyek professzionális módon rögzítik a nyelet a pengéhez. 

Ez a termékünk 120 x 280 mm-es, amely 8, 10 és 12 mm-es fogazással elérhető kínálatunkban.


– Magas minőségű edzett acél penge.
– Öntött alumínium pengerögzítés, ergonomikusan kialakított fa nyéllel, speciális csúszásmentes hornyokkal.
– Automatikus ultrahangos hegesztett szegecsek rögzítik a nyelet a pengéhez.
– 120 X 280 mm / 0,6 mm- 8, 10 és 12 mm-es fogazással elérhető

 

Az aktuális raktárkészletről és egyéb akcióinkról érdeklődjön a 06-70/525-3623-as telefonszámon.

Adatok
Méret
10 mm
Brand
Kapriol
Cikkszám
23022
Tömeg
380 g/db
Hasonló termékek