Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Faforgácslap csavar
Faforgácslap csavar
25 Ft / db

Faforgácslap csavar

Faforgácslap csavar

Ezen az oldalon megbízható minőségű faforgácslap csavart kínálunk, amely elsősorban fa alapanyagú táblák és lapok rögzítésére alkalmas. A rögzítőelemet süllyesztett fej, valamint kereszthornyú (PZ) fejkialakítás jellemzi.

Raktáron :  98 db
Méret :
25 Ft / db
Részletek

Miért fontos a rögzítés?

Bármilyen munkáról, építési vagy felújítási feladatról legyen is szó, az, hogy milyen végeredménnyel, s milyen élettartammal sikerül megvalósítani a kivitelezést, többnyire éppen a láthatatlan részeken múlik. Ilyenek többek között például a felszín kigyenlítését célzó alapanyagok, alapozók, illetve a megfelelő rögzítésért felelős ragasztóanyagok, illetve a csavarok és más rögzítőelemek.

Éppen ezért nagyon fontos a megfelelő színvonalhoz ragaszkodni. Pontosan ennek szellemében válogattuk össze webáruházunk kínálatát, ahol nemcsak a magas minőségű termékeket, kellékeket és anyagokat biztosítjuk, hanem mindezt rendkívül kedvező ár-érték arány mellett tesszük lehetővé az Ön számára is!

A faforgácslap csavar jellemzői

A gyorsépítő faforgácslap csavar alapanyagát tekintve acél, a feje süllyesztett és kereszthornyú (PZ) kialakítású. Beltéren, valamint fedett helyen nem kell korrodálódással számolnunk, kültéren is több éven át helytáll, azonban ezt követően a sérüléseknél elkezdődik a kedvezőtlen folyamat. 

Gyorsépítő, mivel alkalmazhatjuk előfúrás nélkül is, így nagyban megkönnyíti a munkánkat. Ehhez mindössze a megfelelő bitfej szükségeltetik, s így akár egykezes használat is megvalósítható. Amennyiben a gyors és egyszerű munka a cél, akkor ez az egyik legjobb választás, feltéve, hogy faszerkezetű lapokkal, illetve bútorokkal fogunk dolgozni. Megfelel bútorlapokhoz, OSB lapokhoz is, puha és kemény faanyagokkal is jól boldogulhatunk vele.


Méret és kiszerelés: Ø6,0 mm ×   60 mm (200 db/doboz)

A feltüntetett ár egy darabra vonatkozik!

Futárszolgálatos rendelés esetén csak egész doboz rendelhető!!!

Adatok
Méret
6 x 60 mm
Brand
Koelner
Cikkszám
04231
Tömeg
7,4 g/db