Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Kapriol vízmérték Pro
Kapriol vízmérték Pro
5 550 Ft / db 
5 150 Ft / db
7

Kapriol vízmérték Pro

Kapriol vízmérték

Ezen a termékoldalon beszerezhető az Ön számára is a professzionális minőségű Kapriol vízmérték. Ez a termék kiváló választás a szakemberek számára is, legyen szó építéssel vagy szereléssel foglalkozókról. Ám egy pontosan mérő eszköz tulajdonképpen minden háztartásnak a része kellene, hogy legyen, hiszen enélkül még egy képet sem tudunk precízen felhelyezni a falra.

Raktáron :  3 db
Méret :
5 550 Ft / db 
5 150 Ft / db
Kedvezmény 7
Megtakarítás 400 Ft
Részletek

A jó eszköz aranyat ér

A minőségi szerszámok elengedhetetlenül fontosak, legyen szó bármilyen munkáról. Természetesen minden feladatnak megvannak a maga nélkülözhetetlen eszközei, éppen ezért készültünk széles és megbízható kínálattal azok számára, akik építkezésben vagy felújítási projektekben gondolkodnak, illetve dolgoznak. Kiemelkedő ár-érték arányt biztosítva bárki számára lehetővé válik, hogy elképzelései megvalósuljanak.

A kivitelezési munkálatok fontos eszköze a vízmérték, amely precízen megmutatja, hogy egy adott felület milyen módon helyezkedik el a föld szintjéhez képest, azaz mennyire vízszintes, illetve szükség esetén merőleges. A vízmértékben lévő folyadék, valamint a benne lévő buborék lesz az, amely pontos információt nyújt nekünk ezekben a kérdésekben. Nézzük, ebben a profi eszközben milyen pozitív tulajdonságokra lelhetünk!

A Kapriol vízmérték előnyei

Ez a professzionális vízmérték kiemelten strapabíró kivitelben készült. Ezt a vonását az epoxi porszórt alumínium test, valamint a lehető legteljesebb mértékű ütéselnyelést biztosító gumibetétek biztosítják. A szintezőablak is ütésálló akril Optivision, amihez élettartam-garancia is társul.

A továbbfejlesztett szintezőablak, valamint a pontosabb és nagyobb libellabuborék jobb láthatóságot és precízebb eredményeket garantál


– Professzionális vízmérték
– Strapabíró epoxi porszórt alumínium test
– Továbbfejlesztett szintezőablak
– A gumibetétek garantálják a maximális ütéselnyelést
– Ütésálló akril Optivision szintezőablak, élettartam garanciával
– Pontosabb, nagyobb libellabuborék a jobb láthatóságért
– Pontosság: 0,5 mm / m = 0,029 °
– 50 és 100 cm hosszúság

Az aktuális raktárkészletről és egyéb akcióinkról érdeklődjön a 06-70/525-3623-as telefonszámon.

Adatok
Méret
50 cm
Brand
Kapriol
Cikkszám
24221
Tömeg
255 g/db
Hasonló termékek