Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Gipszkarton hanggátló 12,5 mm Norgips Acustic Super

Hanggátló gipszkarton tábla.

Elfogyott, rendelés alatt
7 400 Ft / tábla
Részletek

Felhasználási terület: Olyan helyiségekben használható, a relatív páratartalom legfeljebb napi 10 órán keresztül meghaladhatja a 70%-ot, de nem lehet 85%-nál magasabb. A hosszabbik éle kartonnal van bevonva és lapított, a rövidebb pedig egyformára vágott. A lemezek gipszmagja megnövelt tömörségű és üvegszállal erősített, valamint hidrofób anyag (parafin vagy szilikon) van hozzáadva. A lemezeket válaszfalak és előtétfalak burkolataként, függesztett álmennyezetekhez és tetőtér beépítésekhez használják, hogy nagyobb hanggátlást érjenek el, és meghatározott tűzgátlással rendelkező térelválasztókat tudjanak kialakítani.
Előnyök:Előny

Hangszigetelés. Nagy tömegének és speciális adalékanyagainak köszönhetően a termék jobb paraméterekkel rendelkezik, javítva a válaszfal hangszigetelését.

Tűzgátló. Magjában üvegszálat tartalmaz, amely magas hőmérsékletnek kitéve növeli a gipszmag kohézióját.

Impregnált. Az impregnálásnak köszönhetően a lemeznek csökkentett vízfelvételű tulajdonságai vannak.

Fokozott ellenállóképesség. A lemezt olyan speciális alkalmazásokhoz tervezték, ahol nagyobb szilárdságra és megnövelt felületi keménységre van szükség.

S él. A hosszanti él ellapítása megkönnyíti a lemezek illesztésének befejezését. A megfelelő profilnak, valamint a Norgips hézagoló masszák és hézagoló szalagok használatának köszönhetően maximális szilárdságú fugát érhetünk el.


Méret: 12,5 x 2000 x 1200 mm (2,4 m2/tábla)

Az aktuális raktárkészletről és egyéb akcióinkról érdeklődjön a 06-70/525-3623-as telefonszámon.

FUTÁRSZOLGÁLAT, POSTAPONTRA SZÁLLÍTÁS NEM MEGOLDHATÓ, CSAK TELEPI ÁTVÉTEL!!!

Adatok
Brand
Norgips
Cikkszám
GKBA-125
Tömeg
27,6 kg/tábla
Hasonló termékek