Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Baumit Basic C1 csemperagasztó
Baumit Basic C1 csemperagasztó
1 450 Ft / zsák

Baumit Basic C1 csemperagasztó

Baumit Basic C1 csemperagasztó

A Baumit Basic C1 csemperagasztó kiváló választás, ha a csempe biztos és esztétikus rögzítését szeretnénk megvalósítani, azzal a céllal, hogy az eredmény egyszerre legyen tartós és - szakszerű alkalmazás mellett - maximálisan megbízható. A Baumit Basic C1 elnevezésű termékével biztosak lehetünk abban, hogy a végeredmény nem okoz majd csalódást.

Raktáron
1 450 Ft / zsák
Részletek

Miért fontos a csemperagasztó?

Amikor egy új fürdőszobáról vagy konyháról álmodozunk, jellemzően a látható felületek szépségén, stílusán töprengünk, s ehhez képest elenyésző figyelmet szentelünk azoknak a területeknek, amelyek nincsenek szem előtt. Pedig bármilyen burkolási feladatról is van szó, egészen biztos, hogy akkor leszünk elégedettek, ha a hozzá megfelelő, kompatibilis alapanyagok felhasználásával, hozzáértő módon, alaposan készül el a teljes kivitelezés.

Elég, ha arra gondolunk, hogy nem megfelelő, nem kellően sima felületen később a csempe elmozdulhat, sőt, akár el is törhet. Ahogy az is kellemetlen, ha a választott csemperagasztók nem működnek jól a kialakított, például gipszes felületen. Szerencsére ma már szinte mindenre van egy innovatív megoldás, ezért feltétlenül érdemes szakembereket megkérdezni a rendelkezésünkre álló keretekről.

Baumit Basic C1 csemperagasztó jellemző tulajdonságai

A Baumit Basic cementbázisú, vékonyágyas ragasztóanyag, amelyet burkolatok rögzítéséhez alkalmazhatunk. A javaslat alapján ideális döntés lesz számunkra ez a csemperagasztó abban az esetben, ha csempéhez, illetve mázas kerámialap ragasztásához keresünk anyagot, s azt normál terhelés mellett, beltérben szeretnénk használni. Víz- és fagyálló.

Ahogy a neve is mutatja, C1-es minősítés jellemzi. Nagyjából 3-5 kg/m2 anyagszükséglettel számolhatunk. Kiszerelését tekintve a zsák 25 kg-os, 1 raklapra 1200 kg, azaz 48 zsák fér.

Cementbázisú, víz- és fagyálló, vékonyágyas burkolatragasztó anyag,
csempék és mázas kerámialapok ragasztásához normál terhelésnél beltérben.
C1 minősítés!

- FAGYÁLLÓ
- KERÁMIA BURKOLÓLAPHOZ
-  BELTÉRBEN


Anyagszükséglet: ~3-5 kg/m2, csempetípustól függően
Kiszerelés: 25 kg/zsák; 48 zsák = 1200 kg/raklap

Az árak visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényesek!!!
Az aktuális raktárkészletről és egyéb akcióinkról érdeklődjön a 06-70/525-3623-as telefonszámon.

FUTÁRSZOLGÁLATTAL NEM SZÁLLÍTHATÓ!!!

Adatok
Brand
Baumit
Cikkszám
156200
Tömeg
25 kg/zsák