Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Grafitos EPS polisztirol hőszigetelő rendszer színes vakolattal

Grafitos EPS polisztirol hőszigetelő rendszer színes vakolattal

Amikor hőszigetelésben gondolkodunk, nem elég csak a szigetelőanyagot kiválasztani, hanem komplett rendszerben kell gondolkodni, amiben benne kell, hogy legyen, minden olyan összetevő, amely a teljes kivitelezéshez szükséges. A grafitos EPS polisztirol hőszigetelő rendszer színes vakolattal leveszi az Ön válláról a terhet, hiszen már eleve benne van minden szükséges alkotóelem.

Ráadásul a Thermomaster EPS Grafit hőszigetelő rendszer 10 év gyártói garanciával vásárolható meg. Nézze meg kategóriaoldalunk választékát!


6termék 16

Hőszigetelés: amikor a komfort és a környezettudatosság találkozik

A homlokzati hőszigetelő rendszerek segítségével elérhetjük, hogy jóval kisebb hőveszteség legyen az épületben, s ily módon sokkal kellemesebbé tehetjük otthonunkat. Nem kell többé a hidegtől sugárzó falak élményét elviselnünk. Miközben télen könnyen megőrizhetjük a kellemes meleget a házban, nyáron kevésbé kell az ingatlan felmelegedését megsínylenünk. A megfelelően kivitelezett, minőségi anyagok felhasználásával készült hőszigetelés télen és nyáron is segít abban, hogy optimális hőmérséklet uralkodhasson otthonunkban, amiben valóban jól érezhetjük magunkat.

Az, hogy kevesebbet fűtünk és hűtünk, eleve garantálja, hogy lejjebb faragjuk az ezen tevékenységek során elhasznált energiát, s ezzel együtt a kiadásainkat is mérsékelhetjük. Nem utolsó szempont az sem, hogy ezzel a megoldással a környezetünk védelméért is nagyon sokat tehetünk.

A homlokzat esetében is igaz, hogy többféle szigetelőanyag közül válogathatunk, s egészen biztosan nem meglepő, hogy ezek nem egyforma tulajdonsággal rendelkeznek. Mivel a hőszigetelés gyakorlatilag addig megmaradhat, amíg az épület áll, ezért kizárólag hosszú távban érdemes gondolkodni. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy a megfelelő, egymással kompatibilis anyagokat és kellékeket alkalmazzuk. A komplett hőszigetelő rendszerek pontosan ebben segítenek, hiszen leveszik a terhet a vállunkról, hogy mi magunk találjunk rá az összeillő alkotóelemekre.

Milyen előnyökkel jár a grafitos polisztirol?

A hagyományos polisztirolhoz képest abban különbözik ez a szigetelőanyag, hogy grafitot adnak hozzá a gyártás során. Ennek nagy jelentősége van abban, hogy ezáltal nagyobb hőszigetelő képességet nyer a szigetelőlap. 

Elsődleges jelentősége akkor keletkezik, amikor utólagos hőszigetelő rendszer kialakítására kerül a sor, illetve olyan szituációkban, amikor gyakorlatilag minden centiméter számít, azonban a hatékonyságot tekintve nem szeretnénk engedni az elvárásainkból, s ragaszkodunk a tervezett eredményekhez. A grafitos polisztirollal ugyanis vékonyabb szigeteléssel is elérhető ugyanaz a hatékonyság, mint a hagyományos polisztirol esetében. Kiemelten fontos szempont lehet, ha nyílászárók körüli szigetelésnél szeretnénk esztétikus eredményeket elérni.

Kiváló hőszigetelő, amely hosszú élettartammal rendelkezik, nem véletlen a komoly gyártói garancia sem.

Grafitos EPS polisztirol hőszigetelő rendszer színes vakolattal

A grafitos EPS polisztirol hőszigetelő rendszer színes vakolattal egy komplett rendszert jelent, amelyben a dübeleken és profilokon felül minden szükséges összetevő megtalálható, amelyre a szakszerű kivitelezés során szükségünk lesz.

10, 12 és 15 cm-es vastagságban rendelhető. A rendszer tartalmazza a hőszigetelő lapokat, a ragasztót, az üvegszövethálót, az alapozót, valamint a szilikon vékonyvakolatot, amelyet 148 különböző árnyalatból lehet kiválasztani, felár nélkül.